Звезда на „Пайнер“ с двоен празник за бебето си/ ВИЖ

Гласовитата Калина от „Пайнер“ кръсти сина си навръх първия му рожден ден. Певицата и нейният любимият Иван избраха 22 август да посветят малкият си син Алексей в Светото тайнство Кръщение.

Щастливото събитие се състоя в храм “Свети Николай Мирликийски Чудотворец” в Пловдив, а за кръстник младото семейство избра своя близък приятел Ивайло Димитров.

Той, както и всички присъстващи, орисаха Алексей да бъде здрав, да е късметлия в живота и да се радва на много щастливи моменти.

Сред гостите на празника бе и дуетната половинка на Калина, Невена, която на свой ред пожела на Алексей да се усмихва и да радва мама и тате всеки ден. Певицата бе подготвила и ценен дар, който да остане скъп спомен от този ден за цялото семейство.

След официалната част тържеството се пренесе в популярен ресторант в града под тепетата, където за рожденика имаше и приказна торта.

Наред с грижите за малкия си син, изпълнителката на музикална компания “Пайнер“ работи и по нови проекти. Наскоро Калина и Невена представиха авторската песен “Нека празнуваме“, с която поздравиха почитателите на фолклора и повдигнаха духа на всички българи у нас и по света. Момичетата са щастливи, че още тази събота ще имат възможност да изпълнят песента на живо пред публика в с.Крушовица, общ. Долни Дъбник, където ще имат концерт на 29 август.

Реклама

1 коментар към “Звезда на „Пайнер“ с двоен празник за бебето си/ ВИЖ”

  • Невена каза:

    Честит първи рожден ден на Алексей и нека да бъде жив и здрав и да радва мама и татко дълги години. Много красива торта са подготвили на малкия юнак, на приказни герои. На снимката изглежда, че тортата е висока колкото рожденика. Искам да знам какъв ценен дар е подготвила Невена за сладкия мъник. Прекрасно слънчево момченце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!