Звезда на „Пайнер“ се сгоди / ВИЖ

Росица Пейчева получи годежен пръстен. На 46 години тя се радва на голяма и искрена любов, а мъжът, грабнал сърцето й, е Николай Петров. За радостното събитие в живота си съобщи самата певица като публикува няколко кадъра, на които позира заедно с годеника си, а  на един от тях показва красивото бижу върху безименния пръст на дясната си ръка.

Почитателите на фолклорната звезда на „Пайнер“ я обсипаха с благопожелания за много любов и разбирателство в семейството.

Пейчева е родом от град Лъки. Завършва Академията за музикално танцово и изобразително изкуство в Пловдив, а през 2009 г. защитава и магистратура по арт-мениджмънт.

Едва 18-годишна става солистка на Виевската фолк група. Работата с музикантите допринася изключително много за оформянето ѝ като народен изпълнител. Там среща и първия  си съпруг – Милко Узунски, изпълнител на ударни инструменти, от когото има две деца – син и дъщеря.

Росица Пейчева: Децата ми няма да поемат по моя път

С групата Росица Пейчева записва серия албуми, в които освен народни има и попфолк песни. През 2007 година започва самостоятелна кариера, като записва последователно седем албума.

Реклама

3 коментара към “Звезда на „Пайнер“ се сгоди / ВИЖ”

  • Виждал съм това каза:

    Че как така?
    Нали е женена и деца има голема?
    Кога се разведе, не сме чули?
    И сега за кога пък се хвали с нова годявка?

  • Много щастие, любов и успех от нашето семейство пожелаваме на тази прекрасна и талантлива Жена! Нека зло да не я докосне и късмета да бъде винаги с нея❤️❤️❤️! Обичаме те

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!