Звезда на „Пайнер“ роди второто си дете

С първата пролет, щъркелът донесе ново бебе в музикална компания “Пайнер“. Днес на бял свят се появи вторият син на Биляна и нейния любим мъж, Асен.

“Днес Бог ни дари с още едно прекрасно юначе, което ще промени още повече живота ни и ще изпълни дома ни с още една доза щастие… Алекс е най-щастливият батко, защото щъркелът му донесе така желаното братче“, споделя изпълнителката с много вълнение, минути след раждането.

Биляна: Имам всичко, за което съм мечтала

Цялото семейство изказва благодарност на екипа на проф. д-р Асенова и д-р Чайковская от болница “Лозенец“ за изключителния професионализъм и споделя, че малкият юнак тежи 3,500 кг и е висок 50 см, съобщават от „Планета“.

Биляна не крие, че посрещат новия член на семейството с вяра, че за него, а и за всички по света предстоят хубави дни. Малко преди щастливото събитие певицата засне и специална фотосесия.

5 коментара към “Звезда на „Пайнер“ роди второто си дете”

 • Милка каза:

  Не я знам тази леличка. Да не е била санитарка в офиса на чичи Митьо.

  • Саш каза:

   Не санитарка на кенефите в Пайнер е леля Гинче от 94та до днес. Имаше интервю с нея по телевизията преди години и разказваше какви лицемерки са фолк пивиците и колко са мърляви. На който му е интересно да го потърси в мрежата.

 • с каза:

  Една добра певица със стойностни песни, заслужаващи аплодисменти и уважение. Поздравявам за този личен повод, като пожелавам здраве и щастие на нея и цялото семейстов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!