Звезда на „Пайнер“ очаква първата си рожба

За вълнуващо събитие в живота си съобщи млада звезда на „Пайнер“. Навръх Благовещение фолклорната изпълнителка Миглена Динева обяви, че вече изпитва радостта от очакваното майчинство. Тя публикува емоционален пост в социалната мрежа, в който изрази огромното си щастие.

“Избрах големия християнски празник Благовещение, Денят на майката, за да споделя с вас, моята и на семейството ми огромна радост – в нашия дом от над месец вече расте и набира сили за живота прекрасната ни дъщеричка! Голямо щастие е! От цялото си сърце го пожелавам на всяка жена, която иска да стане майка! А на жените, които вече са майки – да почетат днес по свой начин Празника на Благата вест и Св. Богородица – закрилницата на майките. На всички желая много, много здраве, много красиви моменти и скорошни нови срещи със Сестри Диневи“ – споделя Миглена.

Певицата признава, че от тази пролет музиката и майчинството ще изпълват дните й с вярата, че животът е по-силен от всичко. Благодарна е на Съдбата за този вълшебен дар, който й е дала и изпраща цялата си обич на почитателите на българския фолкор. Тя не крие, че с нейната сестра Диляна вече обмислят нови интересни мелодии, с които да зарадват публиката.

Сестри Диневи: Научени сме на труд и отговорност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!