За първи път звездите на „Планета“ избраха музикалните си фаворити

Класацията “Планета Топ 20“ представя водещите 20 заглавия, най-често посочвани в рубриката “Хитовете – избрано от звездите на “Пайнер“. Идеята изпълнителите да определят своите музикални фаворити е свързана с 30-та годишнина от създаването на “Пайнер“.

Близо 200 песни бяха посочени в звездните плейлисти, но най-често сред тях бе споменаван дуета на Галена и Деси Слава – “В твоите очи“.

С много малка разлика след нея са “Болка моя“ на Цветелина Янева, “Тръгвай си“ на Емилия и Денис Теофиков, “Дай ми още“ на Анелия и “Сърце мое“ на Теди Александрова и Емрах.

В първата десетка на хитовете, избрани от звездите на “Пайнер“, влизат още Деси Слава със “След 1000 жени“ и “В друг живот“, Галена и Миле Китич с “Добре ли си“, а с Фики – “Ламборгини“, както и Преслава с “Пиян“.

Съвсем закономерно и големият хит на социалната изолация – “И това ще отмине“ на Денис Теофиков и Малката, бе сред най-желаните видеоклипове, които изпълнителите споделиха със зрителите на телевизия “Планета“ и “Планета HD”.

3 коментара към “За първи път звездите на „Планета“ избраха музикалните си фаворити”

  • Митко пайнера каза:

    За, мен, е, най големият, фаворит, е, фики, прави най големите хитове, на, пайнера,, за, това, че, никой, да не се, обажда

  • Виждал съм това каза:

    Странно, защо ли Хитовта Преслава е на последно 10то място в тия номинации…?
    Или е заговор против Преслава ,или хитовете и са еднодневки в последно време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!