Жорж Башур трогна Емилия с уникална изненада / ВИЖ

Емилия вчера отпразнува рождения си ден с много емоции и добро настроение. Певицата засне нов видеоклип, празнува с близките си в родното си Гълъбово, а най-емоционално се почувства от изненадата на любимия си Жорж Башур.

Тя не крие щастието си и за пореден път споделя пред почитателите си в социалната мрежа колко много обича съпруга си. Признателна е на всички свои приятели и почитатели за подкрепата, която й дават.

„Благодаря на Господ за всичко, което имам, и най-много благодаря на Мъжа ми, който ме приема такава, каквато съм! За първи път съм себе си и за първи път усещам,че съм Жена и живея благодарение на него! Много е важно кой е до теб в хубаво и в лошо! Обичаме и живеем за децата си. Живеем за чиста и неопетнена Любов, каквато е нашата. Благодаря на цялото ни семейство – За всичко!!! На всички хора, с които работя, както и на всички приятели и почитатели за безрезервната подкрепа!“ – написа тя.

Емилия публикува и фотос, на който са двамата с Жорж Башур до огромен букет от рози, под формата на сцена и микрофон. „Обичам те, моя звезда“ – гласи специалното послание към рожденичката.

3 коментара към “Жорж Башур трогна Емилия с уникална изненада / ВИЖ”

  • Ж.Б. каза:

    Честит Рожден Ден на Царицата на баладите! Преди всичко бъди жива и здрава и ти и твоите близки, всичко останало е второстепенно и се постига. Очаквам с нетърпение появата на клипа и албума най-вече, убедена съм, че ще е нещо специално и стойностно със запазената марка Емилия и да задължително ще си го купя!
    Всичко най-добро, твоя голяма фенка Живка Баджакова ! 😉 😉 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!