Жокер влезе в „Пайнер“ с Интриганти / ВИДЕО

Първото видео на Жокер като изпълнител на “Пайнер” е озаглавено „Интриганти“. Специално участие в проекта има и Ави Бенеди, който е музикален продуцент на изпълнителя.

Всъщност зад творческия псевдоним Жокер стои Жоро Рапа, чието име придобива национална популярност с участието му в песента на Гергана “Може би точно ти”, която се налага като един от летните хитове на 2007 година. В началото на 2008 година двамата пускат още една дуетна песен – нежната балада “Забрави”.

През 2011 Жоро Рапа участва в проекта на Тони Дачева “Мляко с мед”, а след това записва и самостоятелното парче “Морена”. Реализира съвместни проекти с още популярни имена от българския шоубизнес, сред които е DJ Asky.

Жоро продължава да предлага на своята публика и самостоятелни песни – “Към теб” и година по-късно “Само мен”.

Превратен момент в кариерата му настъпва през лятото на 2020 година, когато в звукозаписното студио се среща с Ави Бенеди, който е впечатлен от таланта му и предлага да продуцира новите му проекти, но под новия творчески псевдоним Жокер.

В края на 2020 година се завърта видеото на “Ваксина”, записана с участието на Ави Бенеди и IVY.

През пролетта на 2021 година JOKER подписва договор с музикална компания “Пайнер”, а преди часове излиза и “Интриганти“. Сингълът е по музика и аранжимент на Ави Бенеди, текстът е дело на самия Георги Бонев, а за видеоклипа усилия обединиха Радина Миленчева /режисьор и сценарист/ и Радослав Георгиев /оператор/.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!