Жана Бергендорф: Сбърках пътя, вземах наркотиците вместо антидепресанти

Жана Бергендорф открито говори за най-тежкия период в живота си. Певицата споделя в телевизионен ефир какви са причините, за да посегне към наркотиците и как се бори със зависимостта.

„На 9 юли 2015 г. Беше точно след побоя. Преди това само бях пушила. На 8-ми ме пуснаха от полицията, на 9-ти имах концерт в Бургас… Сбърках пътя просто“ – казва тя в интервю за „Папараци“.

Признава, че вече не взема наркотици: „Само пуша понякога. В момента ходя на психоаналитик, той ми помага много. Вземах наркотиците вместо антидепресанти, за да се почувствам по-силна и да изляза на сцената“.

Не крие, че всичко това е дало отражение и на общото й здравословно състояние като разказва: „Проблемите с щитовидната жлеза се появиха някъде 2006 г. Дотогава не пиех алкохол, започнах да пия през 2012 г., когато се прибрах в България. Сестра ми ме научи в Дания да пуша. Заради наркотиците от 59 кг. станах 47 само за 9 дни. Това много ме уплаши. Имах болки в главата, спях дълго“.

Категорична е, че няма страхове, че ще се върне към този вреден навик. „За мен е по-важно да вземам сина си от училище всеки ден и да виждам усмивката му. Да чуя как ми казва „Обичам те!”, да отидем на кино. Не съм му споделяла за проблемите, защото е само на 6 години. Гледа си рибките и таблетите, няма защо да го затормозявам… Няма да позволя да взима наркотици. Вкъщи съм като цербер. Майка ми ме държеше строго. До 18 години не съм се гримирала, не знаех какво е парфюм, за което й благодаря“ – обяснява певицата.

Определя приоритетите си така: „Работата, детето, аз самата. Всички хора, които пренебрегнах през този период“.

Казва, че в момента не е влюбена в друг освен в детето си и в живота и заявява: „Мъжете не ме касаят. Те са последната дупка на кавала, ако въобще ги има там. Търся приятели, не мъже“.

С бащата на детето й са в много добри отношения. „Заедно си гледаме детето. Развеждаме се, защото сме само приятели“ – разкрива изпълнителката.

Разказва още какво й е липсвало най-много в детските години. „Липсваше ми разбиране. Баба ми ми даваше любов. Майка ми работеше на две места и нямаше много време за нас. Бягах от вкъщи, за да ходя на репетиции, защото нашите не искаха да се занимавам с музика. Не вярваха, че имам талант. Баба ми ми даде музикалната тетрадка в ръцете. Тя ме насочи по светлия път“ – обяснява Жана.

Звездата на Бг музиката издава още, че в онези години е имало случай на насилие върху нея. „Случвало се е. Понякога от майка ми, понякога мъжът й ни пошляпваше. Но аз съм дивак, те не знаеха, че не могат да ме променят“.

Не се е озлобила, но е търсела начин да избяга: „Не заради боя, а защото не ме разбираха“ – подчертава тя.

Живяла е известно време в пансион, по свое желание. „Винаги съм била независима. Това бяха едни от най-хубавите ми години. Гледахме 85 кокошки. Виждаш 150 момичета, всяка с различна история. Това беше скривалище за много момичета“ – споделя певицата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!