Еуфория за Емануела / ВИЖ

Емануела предизвика истинско стълпотворение от фенове по време на едно от последните участия в популярен нощен клуб в Слънчев бряг. Видимо развълнувани, почитателите на изпълнителката очакваха музикалната среща с нея и хитовете й.

Категорично тя е едно от най-обичаните и актуални имена на клубната сцена. Певицата се раздава на сто процента за публиката и винаги се старае да предложи нещо оригинално по време на своите лайв изяви.

Емануела успява да съчетае своите професионални ангажименти и с моменти за релакс на плажа, които я зареждат с нови сили и вдъхновение. Публикуваните снимки в социалната мрежа отприщиха вълна от коментари и суперлативи за перфектната форма, която изпълнителката демонстрира.

Тази седмица звездата на „Пайнер“ отново ще бъде край морския бряг, където й предстоят нови вълнуващи срещи с феновете. На 8 август тя ще пее в Приморско. Уикендът за хитовата изпълнителка ще започне в Пловдив, но още на следващия ден – 10 август, отново ще бъде в Слънчев бряг.

2 коментара към “Еуфория за Емануела / ВИЖ”

  • Preslav каза:

    Толкова неадекватна и изключително проста! Участията ѝ са изпълнени с плейбек, дразнещи писъци, отвратително отношение към фенове! Зомбануела 😒

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!