Ето с кои звезди “Пайнер” отпразнува 30-годишнината си

На 13 февруари музикална компания “Пайнер” стана на 30. Празничната 2020 година ще бъде отбелязана по много и различни начини. Един от тях бе тържеството в комплекс “Приказките” точно на рождения й ден.

Домакините на празника – Мария и Митко Димитрови, бяха избрали това емблематично място, като най-точна илюстрация за началото и успешния път на “Пайнер“.

В духа на новата фирмена традиция, градусът на настроението експлозивно вдигна Иван Динев – Устата, който бе заложил на закачки и провокации.

Настроението бе поддържано от популярни мелодии, изпълнени от оркестър “Приказките“, както и от класически поп и рок хитове, интерпретирани от група “Норд бенд”.

Празничната торта, разрязана от инж. Митко Димитров, събра желаещите за снимка на дансинга. Останалото бе музика. Певицата на народа Ивана даде старт на звездната част от празничната вечер, а колегите й от “Пайнер“ пяха и се веселиха заедно с всички гости до зори

През всички тези три десетилетия най-голямата продуцентска компания в България е лидер в идеите и технологиите – първата българска музикална телевизия, първата телевизия с HD качество, собствена мрежа музикални магазини, собствена марка дискотеки, мащабни турнета по стадионите в цялата страна.

В първите години всичко се движеше на лента, после дойдоха дисковете, които все повече отстъпват място на една нова реалност.

Успехът на музикална компания “Пайнер” се дължи на умелото ръководство на инж. Митко Димитров и на способността му да реагира на темповете на технологичната революция. Една от основните причини за успеха е грижата за потребителя, съобщават от Планета ТВ.

От първия си ден “Пайнер“ залага на качеството. Задължително изискване е всичко, което се предлага да бъде с максимално качество -и техническо, и технологично, и творческо.

30 години „Пайнер“ с 300 изпълнители от различни жанрове

Всичко това привлече и продължава да привлича най-талантливите артисти към възможността да се изявяват като звезди от каталога на музикалната компания.

Общото между най-популярните имена в съвременната българска музика е, че или са били, са или ще бъдат в “Пайнер”.

2 коментара към “Ето с кои звезди “Пайнер” отпразнува 30-годишнината си”

  • Николай каза:

    Прекрасна Гергана. Радвам се да ги видя Гергана и Анелия, заедно. Толкова много са дали на Пайнер, един тласък за развитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!