Ето с какво се захвана Юнона в началото на годината

Юнона  умее да се наслаждава на живота и да се впуска с цяло сърце в интересните предизвикателства. Наред с пътуванията до близки и далечни точки по света, които я заредиха с много позитивни мисли и свежи сили, певицата откри и нови увлечения.

Едно от тях бе към спортните мотори и високите скорости, на които посвети голяма част от свободното си време през лятото. Зимният сезон също предоставя възможност на звездата да опита  различно, но много увличащо преживяване. На своята ваканция в Боровец тя усвоява тънкостите на ски спорта.

“Юхууууу… Първото качване на ски в живота ми и първият урок… Не ми се смейте много. Утре ще махнем ралото и ще се качим по-високо. Хубаво е, ама и трудно за краката – сподели първите си впечатления певицата, но побърза да покаже във видео, че уроците продължават, а тя става все по-добра – А така…, да си дойдем на думата. Докато се спускам, вече мога да си говоря по телефона…“ – споделя тя в социалната мрежа.

Юнона в Тайланд с най-специалния за нея човек

Фолк звездата бе доста продуктивна през 2019-а и зарадва почитателите си с няколко интересни проекта. За 2020-а изпълнителката обещава много нова музика и работа по нови песни, част от които скоро ще бъдат готови.

“Вървим към финал на обещаното… Последната фолклорна песен е към финала си“ – загатва тя, публикувайки  снимка с композитора Димитър Милев.

През тази година Юнона ще зарадва ценителите на фолклора с музикален албум, а за почитателите на попфолка ще има и ново парче, с което ще даде старт на своята нова творческа година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!