Ето с какво Галин възхити феновете си

Един от най-ангажираните с клубни изяви изпълнители на “Пайнер“ това лято е Галин. Динамичният начин на живот по никакъв начин не пречи певецът да поддържа перфектната си форма, а със снимките, които сподели в мрежата още веднъж затвърждава това.

Неговите фенки не остават безразлични от пресата, която показва и истински се възхищават на неговата упоритост и отговорно отношение към здравословния живот.

Певецът получи одобрението им и за последния проект, който предложи – “112“. С над 5 милиона гледания за два месеца в PlanetaOfficial песента се превърна и в един от големите клубни хитове на Лято 2018, отчитат от Планета ТВ.

Меломаните са в очакване Галин да покаже тяло и в нов видеоклип, а дали това предстои скоро, засега той не издава.

Ние пък ще ви изненадаме с още едно предизвикателство, което Галин прие. Той, заедно с Анелия и Здравко Мандаджиев, са специални гости на 8 и 9 септември в Неделино. Изпълнителите ще изнесат самостоятелни концерти по време на 17-ия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен в родопското градче.

Феновете на певеца добре знаят, че той е закърмен с народната песен, а неговият баща е ръководител на орк. Извор. Изпълнителят неведнъж е споделял любовта си към българския фолклор и дори представи народна песен в ефира на “Планета Фолк”.

1 коментар към “Ето с какво Галин възхити феновете си”

  • Иво каза:

    Уау, страшно здравословен живот, няма що! Галин не беше ли обяснявал, че яде по 1 кг месо на ден? Световната здравна организация обяви местото за карциноген, но Гальо от село как да знае…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!