Ето с какви оценки се дипломира Симона Загорова / ВИЖ

Симона Загорова се дипломира с отличие. Това разкри самата певица в социалната мрежа като показа снимки от деня на дипломирането си в Нов български университет.

Наследницата на Глория и Илия Загоров  вече има специалност „Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител (поп и джаз пеене).

„Бакалавърска степен – 5.69
Магистърска степен – 5.90
Ето, че и този ден дойде!
Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение!
И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!
Днес съм едно истински щастливо момиче!“ – написа развълнуваната млада звезда.

Бащата на Симона, който също е музикант, я поздрави с думите: „Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел че ще бъдеш топ! Обичам те“.

Сред многото честитки, които отличничката получи, са и тези от леля й Мария Загорова, бабата Стефка Пенева, която е фолклорна певица, и не на последно място – от фолк легендата Тони Дачева.

Реклама

4 коментара към “Ето с какви оценки се дипломира Симона Загорова / ВИЖ”

    • Storm каза:

      Ех, Станиславе…травестите грозен, ако не се обадиш няма да си ти.Пак ли няма клиенти на автогарата, или свършиха будкине в София, от които да си вземаш патрончета ракия на версия, че отново си показваш злобата и простотията?

  • The Royal Butcher каза:

    Да, учителка по музика може и да станеш, там не се изисква да си много талантлив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!