Ето къде е семейната почивка на Фики и Емрах Стораро

Фики и Емрах Стораро от няколко дни са на почивка в един от топ курортите на Турската Ривиера. По-малкият брат първи разкри ваканционната дестинация, а тя е Белек. Това е предпочитано място от ценителите на спокойствието, красотата и уюта. Фики публикува в социалната мрежа снимки, от които виждаме, че той се радва на компанията и на своя син – малкия Тони.

“Моят красавец! Обичам те, мое пате!“ –  написа изпълнителят на хита “Пате“.

Щастливият баща отдавна мечтаеше да заведе своето семейство на безгрижна ваканция, но музикалните му ангажименти досега не позволяваха това. Затова сега е доволен, че в края на лятото успя да осъществи плановете си.

Музика и спорт – с това бе изпълнен за певеца летния сезон. Той успя да заснеме видеоклип на дуета с Цветелина Янева “Не ме оставяй“,  който се нареди след хитовете в най-отпускарския сезон.

Спортът също не остана на заден план в ежедневието на изпълнителят. Фитнес, бокс и най-новото увлечение – гребане, бяха неразделна част от ежедневието на звездата на телевизия “Планета“. Именно на тях се дължи страхотната му форма, която не остана незабелязана от феновете му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!