Ето кой пази Поли Паскова

Поли Паскова се радва на щастливи мигове със своя домашен любимец. Певицата не пести мили думи за своето куче – нейната “дъщеря” Кера, както я нарича, от породата българска овчарка.

Получава я като подарък от свой приятел кинолог, когато е само на три месеца и прилича на малка, пухкава, кръгла топка. “Ти си българска певица и трябва да имаш българско овчарско куче” – казал й той.

От своя страна изпълнителката споделя, че още от най-ранна детска възраст в нейната къща винаги са имали кучета, котки и е свикнала да има домашен любимец.

“Искам да знаете, че животните на тази земя имат специална духовна функция. С любовта, която ни даряват, те повдигат положителните вибрации на Вселената, а пък ние с грижите си за тях, повдигаме също вибрациите, защото чувството на състрадание е едно от най-високите заедно с любовта” – разказва тя в “От моето детство”.

В момента Кера е на три години и е важен член в семейството на Поли Паскова. Певицата споделя, че всички в къщи много я обичат и е щастлива, че може да възпитава и своите синове да бъдат нежни и състрадателни, да се грижат за животните, които никога не са случайни в нашия живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!