Ето кои са най-продаваните попфолк албуми

Музикалната продукция на “Пайнер” през отминалата 2020 година успя да привлече интереса на меломаните и през декември, а албумите с марката Payner отново бяха сред най-продаваните онлайн, отчитат от музикалната компания.

В очакване на появата на 19-та поредна антология с хитове на телевизия “Планета”, феновете не пропуснаха да допълнят колекцията си с албума “Хитовете на Планета Пайнер 18”, който се предлага на MP3 или в пакет от 5 CD.

Втори по продажба през декември е дългоочакваният двоен албум на Емилия със заглавие “Акула”. В него са събрани 30 песни, а ценителите за първи път можеха да си го купят и като USB Flash Drive.

Липсата на сняг и дългата есен даде живот и на актуалните хитове от октомври и ноември, събрани в “Пайнер хит сезони – Есен 2020”. Този албум е под номер 3, а следващите 4-то и 5-то място са за горещите летни хитове, включени в компилациите “Payner Summer Hits 2020” и “Hit Bikini-2020”.

В началото на 2021-а в Топ 10 по продажби остават още два любими албума – “Легенда за любовта” на Веселин Маринов и “Да гори в любов” на Преслава.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!