Ето кои звезди ще изгреят по празниците в телевизията на Слави

Слави Трифонов обяви на кои звезди ще заложи в празничната програма на телевизията си. Шоуменът и собственик на 7/8ТВ е поканил едни от най-актуалните изпълнители от различни жанрове, както и обичаните актьори от екрана на шоуто му, които ще забавляват зрителите в празничните дни.

Това става ясно от специално изявление, което Трифонов направи в социалната мрежа.

„Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте точно вие, зрителите. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който полагаме и аз, и моят екип.

Затова “7/8 ТВ” ще направи специална празнична програма за Коледа и Нова година.

На Коледа, този семеен празник, ще ви срещнем с децата, които станаха част от нас. Станаха част от нашето, надявам се, и от вашето телевизионно семейство. Децата, част от които вече пораснаха и се превърнаха в талантливи младежи и девойки.

Ще празнуваме заедно с Крисия, с победителя от формата “Нова Звезда” – Сава Чиплич, с водещите на “Запознай се с малките” – господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова, с участничките в конкурса “Партньорка на господин Андреев” – Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от “Игра на хорове” – вокален ансамбъл “Фортисимо”, с победителката от “Кандидати за слава” – Вяра Райчева и, разбира се, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

А за Нова година подготвяме специална 3-часова празнична програма на “7/8 ТВ”, в която аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични влючвания от риалитито “Фермата – доизцеждане”. Освено това, специално участие ще имат Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину.

Надявам се да се забавлявате, защото, както много добре знаете – всичко това е само заради вас, и само заради вас и само заради вас“.

2 коментара към “Ето кои звезди ще изгреят по празниците в телевизията на Слави”

  • Най-после има и официална информация за празничната програма на 7/8 ТВ за Коледа и Нова година, публикувана във Фейсбук от Слави Трифонов. Нямам търпение! Ако гледам, ще е вълнуващо!❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!