Ето кои звезди на „Пайнер“ изпратиха първолаците си

В редиците на  “Пайнер” има няколко щастливи майки на първокласници. Това са Петя Вардева от Трио Сопрано, Тони Дачева, Биляна, а Пепи Христозова изпрати своята племенница. В първи клас ще бъде и малкият син на Борис Дали. За Христея, Виктория, Алекс, Ивет и Константин предстоят вълнуващи дни, през които ще усвояват нови знания, вече като първолаци.

Първият звънец удари и за големите синове на Галена и Борис Дали, за Иван на Емилия, както и за дъщерите на Димана и Васил Вълканов. Порасналите момичета на Анелия, Ивелина Колева, Соня Немска и Юнона също са отново в клас, а техните майки не пропуснаха да им пожелаят успех.

“На добър час, Ванко”, бяха думите на бузукарката Стояна към сина й, а неговата песен “Рожден ден” е специален поздрав от телевизия “Планета” за децата на България, които се радваха на първия учебен ден.

Въпреки че през 2020 ситуацията около 15 септември наложи по-специални противоепидемиологични мерки, то вълнението остава все така голямо, особено за тези, които за първи път прекрачват училищния праг.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!