Ето как Райна поддържа форма

Райна е сред най-следваните родни музикални звезди в соцалната мрежа с над 100 000 последователи в Instagram и още многохилядна аудитория, която харесва изпълнителката във Facebook.

Като запален пътешественик звездата на телевизия “Планета“ често споделя кадри от своите воаяжи, с които радва ценителите на красивите кътчета по света, отбелязват от музикалния канал.

Сега пътуванията са по-трудно осъществими, затова певицата изкушава с въздействащи снимки от любимите си места и занимания.

Тя обича да поддържа тонус не само с танци, но и във фитнес залата, а разходките сред приказната природа на България също й носят много заряд.

Наред с планинските пейзажи, в профила на изпълнителката често можем да видим публикации от родния й край. Сред местата, които тя наскоро посети е местността “Рупите“, където се е зареждала с енергия и е приемала посетители най-популярната българска пророчица, Ванга, която е кръстница на Райна.

Реклама

4 коментара към “Ето как Райна поддържа форма”

 • Галина от Благоевград каза:

  Като бях в кръчмата и един Къню. Той пияница, но много хубав човек. Пихме Кот пихме и хоп- иде баба Ванга.
  – Абе Райна стар аждер лв биде.

 • Естетичната Мара каза:

  Тая май ще ака… недей върху топката ма…Райно, освободи ли се от гнусните си пъпки по лицето или още се цапондриш с евтините си фон дьо тени? А онова гейче още ли го мъкнеш със себе си? То грозно ма, като теб!

 • Галина от Благоевград каза:

  И като ми каза баба Ванга, че Райна няма да се омъжи много гадно ми стана. Може да ме имате за луда, но аз вярвам в тези работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!