Ето как прекарва лятото звездното семейство Джулия и Кристиан

Звездното семейство Джулия и Кристиан дават пример на много млади хора как да се в хармония със себе си като следват принципите на здравословния живот.

Фолк певицата е от щастливите хора, които умеят да се наслаждават на живота като балансират добре между отговорностите и развлеченията.

“Прави повече от това, което те прави щастлив“ е мотото, което следва изпълнителката. Стреми се да мотивира повече хора да бъдат удовлетворени от действията си.

В социалните мрежи звездата на „Пайнер“ често показва снимки от своите красиви моменти и споделя философията си за добър живот.

Рационален хранителен режим, спорт и положителен емоционален заряд са сред тайните на семейство Кирилови. Затова през летния сезон те често са край морския бряг или в планината, където изживяват пълноценно всеки един ден.

Този уикенд за тях предстои ново предизвикателство – разходка край Дунавския бряг. Джулия е специален гост на попфолк парти в Козлудуй в събота вечер, а феновете очакват с нея на сцената да се появи и съпругът й Кристиан, за да изпеят заедно дуетите “Ти си“ и “Ден и нощ“.

 

Реклама

2 коментара към “Ето как прекарва лятото звездното семейство Джулия и Кристиан”

  • DDD каза:

    Когато най накрая една фолк певица си хване млад и хубав мъж а не някой чичко с шкембе…..

    a той вземе та и съсипе кариерата 🙁

  • Тони каза:

    Чак пък звездно, жалко за Джулия страхотен глас и визия да се похаби заради шепа мускули направени с анаболи. Не се ли усеща горката, че тоя само я използва, ще стане също като Тони Дачева и Найден Милков,онзи направи дуета нея, взима каквото може и после и би шута..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!