Ето как музикални звезди ваят тела преди завръщането на сцената

В очакване на възможността да се върнат към нормалния си ритъм на живот и клубните срещи с феновете, част от звездите на телевизия “Планета“ предпочетоха да се отдадат на спорт и движение, с които да си подарят здраве, съобщават от музикалния канал.

По-голямата част от изпълнителите поддържат тонуса си с разходки сред природата. Други пък редуват походите в планината, домашните тренировки и фитнеса.

Сред тях е Лазар, който с радост прие новината за възобновяване на работата на фитнес залите и още в първите дни от отварянето им, побърза да се отдаде на любимите си спортни занимания.

Примерът му последваха Дамян Попов, Мария и Ивелина Колева, които дадоха позитивно начало на новата седмица със снимки от залата. И тримата демонстрираха добро настроение и форма, с което провокираха и почитателите си да изберат по-активния начин на живот.

По всичко личи, че и Ивана се чувства прекрасно, наслаждавайки се пълноценно на живота. Тя открива нови занимания всеки ден, които я карат да се чувства жива и по-щастлива.

“Йога е великолепно преживяване. Изпълва ме с радост, хармония, осъзнаване на себе си и вътрешно спокойствие“, признава Певицата на народа във видео, което сподели преди дни в Instagram профила си.

За никого не е изненада, че сред активно спортуващите е и Татяна. Изпълнителката винаги е държала на перфектния си външен вид и физическа форма, а тази пролет е избрала да редува упражненията у дома с вело-тренировки сред природата.

В очакване на възможността да посети Гърция и да се отдаде на любимия си падъл борд, Глория също успешно съчетава спорта с удоволствието. Всеки ден тя прави разходки с велосипеда си по крайбрежието, когато е край морския бряг или тренира у дома, когато е в София.

3 коментара към “Ето как музикални звезди ваят тела преди завръщането на сцената”

  • Таня каза:

    Вместо да ваят тела (то пък едни тела), да вземат някой и друг урок по пеене от Гло.

  • Mihaela98 каза:

    Ивана пак е най-красива. Евалата. Тази жена стана по-яка от всички, след като мина 50.

  • Клизма каза:

    Питайте Татяна. С маркуча от душа във задника колко се мъчи милата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!