Ето как и с кого Ивана посреща имения си ден

Ивана изпрати 2019-а с един дългоочакван проект. Неслучайно тя избра Коледните празници за премиерата на “Аз съм твоя” и така поднесе своя музикален подарък за многобройните си почитатели.

Видеоклипът предизвика голям интерес в официалния канал PlanetaOfficial, а зрителите побързаха да зарадват своята любимка с хубави коментари.

Промо / Ивана – Аз съм твоя

“От толкова време насам за първи път чувам такава песен, която ми напомня за старото време!”, “Това е истинския поп-фолк. Текстът и музиката да ти бъркат в душата, да настръхнеш, да се замислиш, да ти се насълзят очите… и въпреки това да ти става хубаво, докато слушаш песента!”, “Истинска класа, талант, усещане за смислена музика – това е Ивана. Браво за уникалния проект!”, “Благодаря за таланта ти и че го споделяш с нас!”, “Толкова чаках новата песен, но очевидно си струва! Невероятна е! Толкова съм развълнувана, не спирам да я слушам, толкова е хубава!” – пишат някои от тях.

Музиката на “Аз съм твоя” е на Стояна, текстът е на Мариета Ангелова, а аранжиментът е дело на Спас Лазаров и Диана Комитова.

Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Николай Скерлев.

Главната роля в лентата е поверена на приятел на Ивана, който не е професионален актьор, но се справя доста успешно с поставените задачи.

Певицата на народа днес има имен ден, който по традиция празнува с близки и приятели. Готвенето оставя на семейството, а тя подрежда масата и поставя край нея икона на любимия светец.

Преди вечеря ще каже “Отче наш”, а после ще отправи благодарност към Господ за всичко, което й е дал. Няма да иска нищо, само ще благодари.

Единственото й желание е следващата година на трапезата да присъстват същите хора, дори броят им да се увеличи. Да няма празни места, напротив, да идват нови членове на семейството. Дай Боже до нея да седне и мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!