Ето как звездни майки от попфолка и децата им се увлякоха по TikTok

Звездни майки от попфолка и децата им се увлякоха по TikTok – най-бързо прогресиращата социална мрежа. Голяма част от тях вече създадоха своите профили в приложението и радват почитателите си с оригинални видеа.

По случай Международния ден на детето от Планета ТВ преглеждат актуалните предложения в мрежата на най-популярните изпълнители на “Пайнер“ и техните наследници.

Първа Преслава популяризира присъствието си в Tik Tok и подари на последователите си част от най-забавните моменти със своята дъщеричка Паола. Двете дами ни показаха кратко клипче с импровизирани танци на фона на специално избрана от тях мелодия, с което успяха да завладеят виртуалното пространство.

Мария и Марая също заложиха на танци и показаха, че по нищо не отстъпват на световноизвестните двойки майки и деца в Tik Tok, като Виктория Бекъм и сина й Ромео, Джесика Алба и дъщеря й Хонор, Кортни Кокс и Коко Аркетт, Кайли Дженър и майка й Крис Дженър, Рийз Уидърспун и синът й Дийкън Филип.

Примерът им бе последван и от Соня Немска и Рая, които атакуваха платформата с весело клипче от своя дом. Лентата намери място и в другите профили на звездата във виртуалното пространство, като провокира вълна от пожелания за още подобни включвания в мрежата.

Завидни актьорски умения през изминалата седмица показаха още Юнона и дъщеря й Глория. Те предпочетоха да заложат на забавен скеч, а гледанията на видеото показаха, че феновете определено са били заинтригувани от тази съвместна медийна изява на двете дами.

5 коментара към “Ето как звездни майки от попфолка и децата им се увлякоха по TikTok”

 • Ангел хранител каза:

  Пълни боклуци. Една е Глория и тя е единственият достоен изпълнител за уважение. Ще създам мрежа боклик-пак и ще има дам доживотен безплатен платинен статус..

 • Нела резачката каза:

  Много грозна е станала тази Преслава. Прилича на извънземно .

  • riko каза:

   Майкъл Джаксън от Добрич със рязаният и изпилен нос да се скрие и да не се показва вече че не прилича на нищо едиствено става за плашило по нивите да стои и да плаши гаргите да не ядат реколтата.

 • Не на изпилените носове!!! каза:

  Те всичките певици с операции на носа са като клонинги на Майкъл Джексън, на човекът поне имаше здравословни проблеми затова стигна да това положение, а тези си измислят и не си признават, че просто нямат достатъчно акъл и се чудят къде да се похарчат парите. Не разбирам каква е тая мода всяка втора певица да е с изтънен и изпилен да краен предел нос. Не се ли виждат какво представляват?! Нима се харесват така повече, отколкото като бяха естествени?! Това не го вярвам..Преслава направо е с друго лице. Аз не намирам никаква прилика между тази и старата Преслава без операциите..Само по гласа се познава, че е тя. Защо си го причини това? Да не изброявам и другите – вие сте ги виждали на какво са се направили. Няма една, която да е станала по-красива сред пластичните операции. Явно си ги правят при едни и същи не много кадърни лекари. От естествено красиви жени сами си съсипаха лицата. Ама хората са го казали – каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи.
  Вижте Соня Немска например колко си е хубава жената! Тя винаги е била една от най-красивите певици и се надявам да не се обезобрази и тя – ще бъде голяма грешка!

 • Куна общината каза:

  БЪДЕЩЕТО Е ПРЕД ВАС МИЛИ БЪДЕЩИ ПРОСТИТУТЧИЦИ! БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, БЪДЕТЕ КАТО МАМИТЕ СИ-ОБЩИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!