Ето какво подари Татяна на сина си за 20-годишнината му

Синът на Татяна отпразнува 20-ия си рожден ден с шумно парти

Татяна подари незабравим празник на сина си по повод 20-годишнината му. Гордата майка признава, че на рождения ден на Атанас е била по-развълнувана и от самия него.

“Не мога да повярвам, че вече е на 20, а аз на неговата възраст го родих! Толкова бързо лети времето и сякаш бе вчера, когато се появи. Още си спомням онова ревливо бебе в болницата, което огласяше отделението, докато всички останали спяха. Равносметката за времето я правя единствено с него, защото аз си се чувствам на една вълна с Атанас. Единствената разлика е, че аз съм по-взискателна и понякога се налага да съм по-сериозна от него“ – казва с вълнение певицата.

Отпразнували рождения ден с голямо тържество, събрало над 40 приятели на Наско. Снимките и клипчетата, които звездата публикува показват силната връзка между майка и син, а наследникът на изпълнителката открито заявява уважението и любовта си към своята известна майка.

Самата тя написа стихотворение в негова чест и го зарадва с клип, проследяващ най-важните моменти от живота му до този момент.

“Обожавам го и благодаря на Господ за този най-голям дар в живота ми. Мисля, че неслучайно имам точно него. Всяка майка обича детето си, но нашата любов е изключително силна. Той е син, за който всяка жена мечтае“ – заявява тя.

Използват всяка свободна секунда, за да бъдат заедно, защото той учи във Варна, а тя вече живее в София. И този път Татяна не пропусна да направи изненада на своя син като му подари спускане с парашут – незабравимо и изпълнено с адреналин преживяване.

“Пожелавам на всички родители да имат дете като моето, защото Атанас е обичан от всички, възпитан е с ценности, има голям респект и уважение към мен и към баща си“ – подчертава тя.

Наред с личните вълнения, Татяна усилено работи по новата си песен, която се очаква тази пролет.

3 коментара към “Ето какво подари Татяна на сина си за 20-годишнината му”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!