Ето какво избра синът на Фики на прощъпалника си

Фики Стораро сподели и доста интересни истории от личния си живот, които не са ставали обществено достояние до този момент – както за себе си, така и за сина си.

„Тони младши е на годинка и 7 месеца. Вече ми казва „тати“. И на майка си казва „тати“. Няма по-хубаво чувство от това, да си родител“ – умилява се младият татко в „Мармалад“ по bTV.

Певецът разказа, че малкият е хванал кларинет на прощъпалника, който са му направили, но и призна, че всъщност не са му дали голям избор: „Имаше само музикални инструменти – акордеон, кларинет, тромпет… и едни лекарски слушалки. Той какво да хване?“, смее се Стораро.

И все пак е сигурен, че музикалният ген е предаден и на неговия наследник. Той самият като малък е свирил на пиано. Започнал е от първи клас и се е упражнявал след училище по 6-7 часа на ден. Тогава не му е оставало време нито за момичета, нито за тренировки и мускули. В последствие, след като е усъвършенствал пианото, е наваксал пропуснатото.

Фолк идолът ходи всеки ден във фитнес залата, може да е за 30-минути, но не пропуска. Признава, че много обича картофи и си хапва. Голямото му изкушение са чипсовете, особено когато ги види в бензиностанциите на път за участие. Но винаги се спира и не си купува.

Звездата на Пайнер гостува на Радост Драганова и Иво Аръков малко преди да замине с Галена на турне в Америка. Двамата отлитат на 20 ноември, а първият им концерт е в Лас Вегас.

Реклама

4 коментара към “Ето какво избра синът на Фики на прощъпалника си”

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Фики би ли направил трио с Емрах Тони Стораро? Би ли ми отговорил на този въпрос?

 • Анонимен каза:

  Давайте Чакаме? Нямам търпение да я направите? И да я пуснете по Планета? Да ги разбиете другите изпълнители? Как се прави песни хитове? На мен не ми харесват няколко песни твой фики Пате Бум?
  Би ли ми отговорил на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  И да се виждате и тримата в клипа? И да пеете? Би ли ми отговорил на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!