Ето какво винаги е криел Фики

Фики разказва за своята страст – музиката, като не крие и какви са неписаните правила, които следва.

„Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Музиката е моята страст завинаги. Гледам да съм скромен, да не обиждам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен” –  сподели той пред Мариян Станков – Мон Дьо в ефира на „Неделята на NOVA”.

Въпреки ранимата си душа, се старае да бъде силен и да се справя с трудностите. Като най-тъжен момент в кариерата си Фики определя негативните коментари за албума му „Is this love”.

„Тогава се почувствах много наранен и обиден. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родителите. Че съм много наранен, много разстроен. Не се чувствах спокоен, не знаех как ще издържа на целия негативизъм. Баща ми тогава ми каза: „Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”. Много се радвам, че винаги е бил до мен” – откровен е гласовитият изпълнител.

Открито говори, че коментарите, които са му казвали да се откаже от кариерата си, дори са предизвикали сълзи в очите му. Песента има и българска версия, но не е факт, тъй като Фики смята, че така ще бърка в стари рани.

Реклама

1 коментар към “Ето какво винаги е криел Фики”

  • Илия каза:

    Фики, ти ще бъдеш много по-успешен и интересен ако си нарпавиш един мангалски оркестър и се пускаш в интернет както Рико Бенд – ходи по сватби и кръщенета на мангали – там ти е мястото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!