Ето какви чувства разпалва новата надежда на „Пайнер“ Ивета Костова

Ивета Костова е една от младите надежди на музикална компания “Пайнер”. В най-ваканционния месец тя разпали родолюбиви чувства у почитателите си с кадър от връх “Шипка”.

“Нека се гордеем, че сме българи не само на 3-ти март!” – отбеляза тя в социалната мрежа, а последователите й веднага я поздравиха за хубавия статус.

Певицата разказа, че обича да посещава забележителности, които са високо в планината и не пропуска случай да се зареди с хубави емоции.

Другото й хоби е да преподава на талантливи деца от “Школата по поп и джаз пеене” в родния й град, Ямбол. Самата тя е възпитаник на тази школа, сподели певицата.

“Това лято съм се посветила на работа, а вълнението около създаването на дебютната ми песен, наистина е голямо. Иска ми се да представя на публиката нещо хубаво, което да се хареса и да остане във времето, защото за един изпълнител, това е най-важното” – разкрива Ивета пред Планета ТВ.

Вижте една от претендентките за ново лице на “Пайнер”

3 коментара към “Ето какви чувства разпалва новата надежда на „Пайнер“ Ивета Костова”

  • Алекс каза:

    Млада е но няма да се наложи като име – хора разберете едно:Публиката иска и харесва само големите имена в Поп фолка- така ще бъде до като самите те остареят ! Колко нови имена се появиха през годините и колко от тях се наложиха ?!Хората не харесват младите имена и никога няма да се наложат! От Пайнер искат свежа плът но бизнес няма да стане с тези нови имена ! Откажете се и не занимавайте народа с нови имена ,които са безразлични на публиката!

  • кой каза:

    Напълно съм съгласен с горните два коментара- имена като Камелия, Глория, Десислава, Анелия, Емилия – на тях се гради поп-фолка. Всичко друго е от ден до пладне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!