Есил Дюран: Фики е обаятелен, с прекрасна енергия

Есил Дюран и Фики изненадаха меломаните с дуетния си проект “Такива сме, каквито сме”, който предизвика вълна от реакции в мрежата. Желанието на двамата изпълнители бе да накарат слушателите и зрителите да се вслушат в текста на песента и да се замислят за нещата от реалния живот.

Музиката и аранжиментът са на Борис Павлов, а стиховете написа Лиляна Димова. Обикновено първо се създава мелодията на една попфолк песен, а после се добавя текста. Този път е точно обратното. Есил Дюран харесва стихотворението на Лиляна Димова и съпругът й Борис Павлов пише нотите, за да се превърне песента в едно послание.

“Първоначално мислех сама да изпея песента. Дори я записах, но като дует бях сигурна, че е стане по-добре. Затова реших да поканя Фики и заедно да я представим пред публиката. За мен Фики е обаятелен, талантлив, образован музикант, с прекрасна енергия и обичан от всички” – не крие Есил Дюран.

Неочаквано Есил Дюран и Фики се събраха: Такива сме, каквито сме/ ВИЖ

Посланието на песента “Такива сме, каквито сме” е основната причина изпълнителката да се спре на Фики за този дует.

“На този свят сме, за да грешим, да се научим да простим и да живеем с любов. Такива сме, каквито сме… емоциите са нашият Божи дар и няма причина да се плашим или да се срамуваме от тях. Ако обичаш някого, кажи му го още днес… Утре може да е късно!” – откровена е певицата.

Видеоклипът също много допринася въздействието на песента да достигне до зрителите. Негов режисьор е Николай Скерлев, а уникалната локация за снимките се оказва не тузарски турски курорт, а български хотели, направени с много вкус.

Аутфитът на изпълнителите също е в унисон с идеята на целия проект.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!