Есил Дюран сбъдна своя мечта

Есил Дюран сбъдна една от своите студентски мечти – да посети Кралската опера в Лондон. Певицата бе на кратко посещение в Британската столица, за което сподели в социалните мрежи.

“Истинска наслада за моя приключенски дух, невероятна възможност да се запозная с интересни хора и личности, поредно сбъдване на една от моите студентски мечти – да гледам мюзикъл на Ковънт Гардън, тоест – да пия от извора, както се казва… – написа тя“.

Поводът за това пътуване бе покана към Есил Дюран и нейния мъж, композиторът Борис Павлов – Бобо, да бъдат част от звездния елит на Британско-Български Бизнес Бал в Лондон, организиран от Евгени Минчев, съобщават от Планета ТВ.

Почетен гост на вечерта бе адмирал лорд Уест ъф Спидхед, който е една от най-влиятелните фигури във Великобритания, бивш началник на Военоморския флот в правителството на Гордън Браун и отговарял за сигурността на страната. По време на тържеството звездата на „Пайнер“ изпълни няколко фолклорни мелодии, а истински фурор сред гостите предизвика нейната авторска песен – “Леле, Яно“. В репертоара на певицата не липсваше джаз, както и най-емблематичните й поп фолк хитове.

По-вълнуващата част от пътуването на музикалното семейство бе разходката в мегаполиса – край Бъкингамския дворец, колелото Лондон Ай и артистичния квартал Сохо. Певицата не пропусна да свери и своя моден часовник с колекциите на водещи дизайнери, като с радост забеляза, че със света са на еднакви вибрации и се движат в една посока.

снимки: Есил Дюран и HiLife

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!