Есил Дюран: Нещо много важно искам да споделя с вас

Есил Дюран се връща в своето детство, за да разкаже за игрите, които според нея са едни от най-важните дейности, оформящи човека. Тя признава, че е играла до 7-ми клас много, на всичко.

“Обичах да играя на театър. Аз бях най-великият организатор на тези театрални събития или концерти. Правех си сама билетчета, продавах ги за 10 стотинки, събирах публика, бях режисьор” – спомня си тя пред камерата на Планета ТВ в рубриката “От моето детство”.

Другата страст на певицата е била гимнастиката. Много е обичала да играе художествена гимнастика и е имала всички уреди – топка, лента…

“В онези години бяхме влюбени в златните момичета на България и задължително трябваше да приличаме на тях. Бях много слабичка, имах си трико, имах си всички атрибути за една гимнастичка. Само че, никой не ми ръкопляскаше. Сама си играех” – казва певицата.

Играла е много и с кукли, и всички са мислели, че един ден ще бъде една много отдадена на семейството и на майчинството жена. По-късно е разбрала, че балансира между това си усещане и музиката. Игрите на кукли обаче са развили нещо много важно у нея – желанието й да твори с ръцете си и да създава дрехи.

“Сещам се и за нещо много важно, което искам да споделя с вас. Най-големият проблем на един от най-великите артисти на света – Майкъл Джексън, е бил в това, че той не си е играл. Плакала съм много дълго, когато прочетох книгата за неговия живот точно на тази глава. И моят съвет е: Играйте си, деца!” – подчертава тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!