Есил Дюран: Имам нужда да остана сама, да се обърна към себе си

Есил Дюран с откровения за живота

Есил Дюран направи равносметка на извървения от нея път, за смисъла и за важните неща, за които си струва да се борим и да продължим напред щастливи. Повод за това е рожденият й ден, който бе на 5 юли.

“Точно този рожден ден не бих желала да превръщам в огромно шумно събитие. Имам нужда да остана сама, да се обърна към себе си. Искам в този ден да зарадвам някого – да нахраня беден човек, да направя подарък на някой, който има нужда от нещо. Тогава бих се чувствала много щастлива” 9 споделя певицата.

Звездата на телевизия “Планета” признава, че колкото годините вървят напред, толкова повече й се иска да се върне назад, дори да е за малко.

“Струва ми се, че вземаме живота прекалено насериозно. Красотата е в обикновените неща. Иска ми се в малък сак да сложа най-необходимото: бански, блуза и къси панталони, да взема доброто си настроение и да тръгна нанякъде с приятели от дивите си младежки години, само за една седмица. А след това животът да продължи с всичките мои отговорности…” – обяснява Есил Дюран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!