Есил Дюран: В попфолка забравихме, че има друг живот

След няколко месеца Есил Дюран ще навърши 50 години. Певицата разкрива как поддържа перфектната си форма и какви са приоритетите й в живота.

„Номерът е, когато се събудиш сутрин и се погледнеш в огледалото, да се харесаш. Ти започваш да се обичаш много. Това обичане към себе си те кара да се грижиш много добре за себе си. Не изпадаме в крайност, не говорим за някакви огромни лишения. Това ми е философията на живот в последните няколко години. Всичко, което ми доставя удоволствие, е прекрасно да го правя. Всичко, което не ми доставя удоволствие, просто не го правя. Срещам се с хора, които са ми приятни и мога да науча нещо от тях“ – разказва певицата в „Папараци“.

„В тази надпревара в попфолка сякаш забравихме, че има друг живот“ – подчертава изпълнителката и споделя, че е щастлива за това, че е решила да роди дете,  като истински се е насладила на бременността си.

„Никога не съм плакала публично“ – признава тя.

Как се съхранява една връзка 22 години, какво детство е имала красивата певица и лесно ли е да преживееш катастрофа, която едва не ти отнема живота?

1 коментар към “Есил Дюран: В попфолка забравихме, че има друг живот”

  • Петър каза:

    Уникален човек, уникално и съдържателно интервю. <3
    Винаги се наслаждавам на начина ѝ на изразяване и смислените разговори, които води.
    Всяка медийна изява на Есил Дюран е премислена и с повод! Няма излишни разговори, за разлика от някои нейни колежки, които целят на всяка цена да са в ефир, дори да се излагат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!