Есил Дюран: Артистът може да се изяви най-добре, когато е свободен

Есил Дюран стартира годината в прекрасно настроение и много позитивно заредена. Певицата е убедена, че всяка година човек трябва да се старае да прави нови и различни неща, за да обогатява себе си и да открива  неподозирани усещания.

Тя е решила да не си поставя граници, а да живее и твори свободно. Защото ограниченията, които сам си поставяш, ти пречат да изявиш и изразиш себе си по начина, по който би искал.

Благодарна е за моралната подкрепа на човека до себе си и казва: “Артистът може да се изяви най-добре, когато се чувства свободен. Свобода, това е ключовата дума, за да бъдеш щастлив“.

Открила е, че човек трябва да се стреми да бъде по-толерантен, по-добър, да не съди околните, защото това получава и той. Започнала е да общува все по-често с почитателите си, да споделя с тях ежедневието си, защото вярва, че това засилва така търсената и желана от всеки артист връзка с публиката.

Есил Дюран подготвя нов музикален проект, а в момента Мариета Ангелова работи по текста на песента. И тук певицата признава, че не поставя ограничения. Ако се получи текст, подходящ за джаз парче, такова ще предложи, ако пък е нещо в стилистиката на попфолк песните, ще заложи на подобен проект.

Не крие благодарността си към своите продуценти, които й позволяват да “лети“ в творческо отношение и да изрази себе си в посока, в която смята, че ще я представи най-добре като артист, съобщават от Планета ТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!