Есил Дюран: Ако нямаш кариера, губиш своята самоличност

Есил Дюран е много активна като моден дизайнер

Есил Дюран се радва на успешна кариера както в музиката, така и в модата. След участието си в престижните награди “Златна игла 2018”, където представи своята колекция в стил бохемски шик, вдъхновена от костюмите и музиката във филма “Великият Гетсби”, тя участва и във финалното дефиле на пролетното издание на Sofia Fashion Week. Там тя представи съвсем различна колекция от облекла, озаглавена “Red perfection 2018”.

Въпреки успехите като дизайнер, тя е категорична, че музиката е в центъра на целия й живот. От самото начало, първите й спомени са свързани с музика, с ритъм, с мелодия и танц. Всичко се върти около музиката.

“Изборът ми в живота, един от най-важните избори – за партньор, също е свързан много тясно с музиката. Музиката е целият мой живот. А любовта е смисълът, защото музиката и любовта са много свързани, а всичко това дава смисъл на живота” – подчертава певицата в “Планета Блиц”.

“Без любовта на бих могла да правя музика. Не бих могла да изразя това, което искам, хората да ме разберат по най-добрия начин и да ме харесват. Не бих могла да бъда естествена, ако няма любовта и тази двигателна сила, която ме кара да творя. Творчеството се ражда от самата любов, си мисля аз” – откровена е тя.

Звездата на телевизия “Планета” споделя, че кариерата е изключително важна за всеки един човек. На мнение е, че отдавна сме свикнали по-скоро жените да са по-активните от самите мъже.

“Ако нямаш кариера, сякаш губиш своята самоличност. Тя изисква своето време, отнема много. Отнема голяма част от онова чисто женско, майчинско отношение, което би могла да оставиш у дома и би могла да дадеш на детето си. Но всичко е в баланса и мярката” – заявява изпълнителката.

Есил Дюран казва, че на пръв поглед хитовете са с проста мелодия и за слушателите това трябва да е много елементарно, а то всъщност се оказва най-трудната задача за хората, които се занимават с музика.

“Всички се стремим към хита, но една малка част от изпълнителите имат подобни, така че успех на всички” – казва тя.

За изпълнителката приятелите са много важни, а част от тях са от най-ранните й детски години. Продължават да поддържат контакт, да се срещат, не толкова често, колкото на нея й се иска, но са много близко до нейното сърце.

“Благодаря им за всичко! Благодаря им за разбирането, благодаря им за усмивките, благодаря им за милото отношение” – поздравява ги Есил.

1 коментар към “Есил Дюран: Ако нямаш кариера, губиш своята самоличност”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!