Есента носи нови вълнения за Веселин Маринов

Веселин Маринов отново ще зарадва своите почитатели с “Легенда за любовта”. Турнето, носещо името на последния албум на шлагерния изпълнител, продължава и през ноември.

Началото на поредицата от есенни концерти ще бъде поставено в Русе на 4-ти ноември, а още на следващия ден песните от албума “Легенда за любовта” ще звучат и за публиката в Разград. На 6-ти ноември Веселин Маринов ще има концерт в Драматичния театър във Велико Търново, а на 7-ми спектакълът ще гостува в Горна Оряховица.

Поради големия интерес, в Троян концертите са в два поредни дни – на 11-и и 12-и ноември. Ловеч и Плевен ще са домакини на турнето на Маринов на 13-и и 14-и ноември, а Пловдив и Пазарджик ще пеят актуалните хитове на изпълнителя на 18-и и 19-и ноември.

Обичаният изпълнител очаква с нетърпение музикалните срещи със своята вярна публика, която винаги го дарява с огромната си любов и вдъхновение за нови песни.

Той не крие, че още е под въздействието на емоциите от Националния конкурс за млади изпълнители “Полските щурчета“, който се проведе в началото на септември за пети път. Певецът е инициатор на идеята, а за огромния принос към своя роден град Полски Тръмбеш, тази година беше удостоен със специална награда, която му връчи лично кметът на общината.

1 коментар към “Есента носи нови вълнения за Веселин Маринов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!