Ерик с „неочаквана ваканция” в Палма де Майорка

В края на миналата седмица Ерик замина за концерт в Палма де Майорка. По план звездата на „Diapason Records“ трябваше да се завърне в събота, но стачка на авиодиспечерите попречила на обратния му полет. Изпълнителят на „Грешка No.100“ е гостувал и преди в Испания, а изявите му винаги са се радвали на много успехи сред българите там. Участието му в местно заведение и този път протекло безупречно.

„Публиката тук  е страхотна. Толкова много ми се радват и ме приемат толкова сърдечно. Очарован съм и се чувствам като у дома си“ – довери Ерик малко след края на концерта си. Певецът обаче не предполагал, че още на следващия ден обстоятелствата ще се стекат така, че ще му се наложи още известно време да се радва на гостоприемството на своите домакини от Палма де Майорка. Оказало се, че когато стигнали на летището, за да вземе обратния полет за България, това било неосъществимо заради стачката на авиодиспечерите, която блокирала хиляди пасажери по летищата в иберийската държава. Политиците обаче не пожелали да удовлетворят исканията на протестиращите и даже ги заплашили с уволнение. Това накарало повечето да се върнат на работа и полетите да се нормализират.

Ерик не крие, че дори тайничко изпитал задоволство от възможността да поостане в красивата страна. „Тук е толкова хубаво, че даже ми се иска да имам още време, за да разгледам повече неща. Заради стачката отложих полета си с два дни и си признавам, че това ме зарадва, защото така имах шанса да посетя и други красиви места“ – сподели с усмивка Ерик. „Обещавам си, че съвсем скоро ще си направя една почивка в Палма де Майорка, поне за две седмици“ – каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!