Емрах Стораро със смело решение / ВИЖ

Синовете на Тони Стораро – Фики и Емрах, неведнъж са засвидетелствали силната връзка със семейството си. Те са изказвали уважението си и признателността към своите родители, а Фики подчертава, че се стреми да следва тези принципи и при възпитанието на своя малък син.

Тези дни Емрах пък изненада почитателите си със смело решение, с което показа колко много държи на своите близки. Младият певец си татуира на шията думата семейство на английски, а над нея добави и римски цифри.

Публикацията предизвика истински бум в профила на изпълнителя в социалните мрежи, а първи с коментар се включи неговият по-голям брат.

Над 5000 лайка показаха, че феновете одобряват тази смела крачка на Емрах и го поздравиха за избора му на послание за новия татус. Певецът се радва на солидна подкрепа от почитателите си и за своите музикални проекти.

Ето от кого Емрах получи важна подкрепа

Актуалният му сингъл – “Предишното момче“, бе приет много добре от публиката, а в клубовете не минава вечер, в която песента да не прозвучи поне веднъж.

7 коментара към “Емрах Стораро със смело решение / ВИЖ”

 • Таня каза:

  Да осакатяваш тялото си с надписи и шарки е повод за съжаление, а не за радост и похвала. Авторът на статията е пълен глупак.

 • Мангал каза:

  Да си беше татоирал един негърски х*й в устата, или направо да го беше налапал без да го вади. Можеше и още един или два да си вкара отзат и да се кефи пендито.

 • Ема каза:

  Браво емрах точно така да не ти пука за тези коментари гадни дане ти пука за хорското мнение каквото той си е избрал такова такава ще бъде не го убиждайте ти си нарисувай хуй в устата или го лапни вие сте мангали аре дърпайте емрах обичам те искам да сам ти фенка

  • Калина траверса каза:

   Браво, Емрах!Да не ти тука, че си педерастче! Лапай курове и си ги навирай в задника, бъди щастлив. Гринго те чака да ти еби,аз също!

 • Иво каза:

  Хората, които хейтват татуировки са доказателство, че има хора без мозък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!