Емрах Стораро празнува пълнолетието си със специална изненада

Емрах навършва 18 години на 30 ноември. Пълнолетието си изпълнителят е решил да отбележи заедно с феновете, като е подготвил за тях изненада. Каква е тя ще стане ясно от ефира на най-новата телевизия от портфолиото на “Планета“ – Planeta 4K.

Интересът на публиката към най-младия Стораро е голям. Той  изпраща една лична година, изпълнена с успехи и интересни проекти. В началото на 2020-а предложи хитовия дует с Теди Александрова – “Сърце мое“, който грабна сърцата на меломаните.

През юни се появи “Предишното момче“ – първият самостоятелен проект на Емрах. Песента спечели адмирациите на публиката, което ясно пролича в гледаемостта на видеоклипа – над 6 милиона и продължава да държи интереса на абонатите в портала за видеосподеляне и до днес.

Промо / Емрах – Няма ме

Певецът отбеляза началото на есента с премиерата на “Ангажименти“ и по всички личи, че трудът и усилията на младия изпълнител са оправдани, защото и тази песен получи високи оценки от феновете.

Дали пък подаръкът на Емрах днес е нов музикален проект, предстои да разберем в следващите часове. Едно е сигурно, че денят ще бъде незабравим както за рожденика, така и за неговите почитатели.

Реклама

3 коментара към “Емрах Стораро празнува пълнолетието си със специална изненада”

  • Паркетен лъв каза:

    Мила, то само хора от малцинствата остаха в България. А и с това темпо с което се размножават като хлебарки скоро ще задминем Индия …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!