Емилия: Човек трябва да прави компромиси и да прощава

Емилия не крие, че е щастлива в личен план с новия си съпруг Жорж Башур. Двамата останаха заедно, въпреки сполетялата трагедия покрай кончината на сина на бизнесмена, който си отиде от този свят при катастрофа. Фолк звездата споделя, че отдава значение на хорското мнение само, когато то е свързано с професионалния й живот.

„Не мога да кажа, че не ме интересува какво говорят хората, но когато става въпрос за личен живот и за твоето щастие, ставаш доста смел, ставаш доста решителен и си казваш: „В този момент никой не ме интересува!“ – казва тя в „На Кафе“.

Признава, че е взела лесно решението да бъде щастлива, защото е с правилния човек.

„Беше трудно постижимо, но и от двете страни се изискваше смелост. От негова страна – повече. Той беше мъжът, който ми подаде ръка и ми каза: „Хвани се за тази ръка и няма да те подведа, няма да сбъркаш!“. Аз се доверих и се радвам, че съм се доверила. Хорака, които се срещат на нашата възраст, сме изградени характери. Всеки е лидер в неговата си област и понякога се сблъскваме два силни характера – аз на жена, той на достоен мъж. Тогава ако той не отстъпи, ако аз не отстъпя, няма да се получат нещата. Човек трябва да прави компромиси дори и с близките хора, и трябва да прощава, защото може да загуби много, ако бъде суров“ – обяснява Емилия и подчертава:

„Не съм имала досега такава мъжка подкрепа, мъж, който толкова много да се грижи за мен и да мисли за абсолютно всичко, дори и за най-дребните неща. Не знам на колко Господа трябва да благодаря, че ме срещна с Жорж“.

1 коментар към “Емилия: Човек трябва да прави компромиси и да прощава”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!