Емилия: Това беше едно невероятно предизвикателство/ ВИДЕО

Емилия, която в средата на юли обяви изненадващото си решение да преустанови всички изяви и хвърли в смут феновете си, все още не е споделила каква е причината за оттеглянето си от публичното пространство.

В социалните мрежи обаче, тя споделя интересни моменти от отминали проекти. Тези дни звездата на попфолка разкри забавни ситуации от заснемането на последния си видеоклип, който е към хита „Турбуленция“. Сингълът, излязъл през юни 2021-а, е колаборация с румънските й колеги  Флорин Салам и Кости и се посрещна с голям интерес от меломаните.

Изненадващо Емилия слиза от сцената

„С голяма усмивка ще споделя мейкинга към “Турбуленция“. Това е един от най-забавните и невероятни проекти, които съм правила до сега. За мен това не е просто видеоклип – това беше едно невероятно предизвикателство, което Валери Милев овладя и създаде по безупречен начин! Ще видите моменти, които нямаше как да останат във финалния монтаж, цялата подготовка за всичките персонажи и много други детайли. Смехът е задължителен“ – написа тя в социалната мрежа.

А междувременно медийните спекулации относно причините певицата да замрази изявите си са свързани на първо място с евентуална нейна бременност. За момента Емилия не е коментирала слуховете.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!