Емилия с бекстейдж кадри от последния клип с Денис Теофиков/ СНИМКИ

Емилия пусна бекстейдж кадри от последния си клип с Денис Теофиков, чиято премиера е насрочена за 15 април.

Песента е със заглавие „Единствено“ и е сюжетно продължение на видеоклипа към „Пак ще се броиш“, който успя бързо да спечели меломаните и се превърна в тотален хит.

Попфолк певицата разкри, че двата клипа са заснети по едно и също време и месец време след „Пак ще се броиш“ представя „Единствено“.

Героите са същите, сюжетната линия, по сценарий на Мариан Вълев, също следва своето развитие. Режисурата е дело на Валери Милев.

4 thoughts on “Емилия с бекстейдж кадри от последния клип с Денис Теофиков/ СНИМКИ”

  • Ани каза:

    Добре де какъв е тоя Денис? Самоубил се певец, известен само на чалга любителите, та слушаме за него вече няколко месеца. Лили ако умре няма да пишете толкова.

    • Марио каза:

      #Ани : Много мислех дали има смисъл да обсъждам твоя коментар и дали тук е местото за това,но реших да го направя. Не мога да повярвам с каква лекота говориш за смъртта на един човек,на едно момче което беше в такава крехка възраст. Ние не слушаме за ,,Самоубил се певец,известен само на чалга любители“, ние слушаме за самоубило се ,,дете“, което беше родено с такъв талант и такъв чувствен тембър,че заслужава да се пише и слуша за него още дълго време.И искам само да добавя като пояснение,че не се заяждам,но след като не искаш да слушаш и четеш на дадена тема,просто подминаваш статиите на тази тема.Но вместо това си решила да прочетеш и дори да коментираш ,,неуместно“ тази статия,ето това не мога да разбера и това ме накара да напиша този коментар.Отново казвам че не се заяждам а изказвам мнение и констатирам написаното от теб,така както аз го виждам!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.