Емилия спечели румънците с “Адреналина”/ ВИЖ

Емилия спечели румънците. Съвместният проект на родната попфолк звезда с Кости и Джей Мали – “BombonBebe”, привлече вниманието на румънската публика.

Песента, позната у нас като “Адреналина”, звучи по всички медии в северната ни съседка, а вниманието към гласовитата българка е огромно.

Тези дни успешното трио бе на медийно турне в пет от най-големите румънски телевизии. Хитовата изпълнителка впечатли зрителите с невероятния си глас при изпълнението на песента “Не казвай, любе, лека нощ”, а красотата на певицата бе основната тема в многото онлайн публикации след предаването.

Певицата разкри, че поводът за гостуването й в Букурещ е работата по нов проект с Джей Мали, отново на испански език. Клипът към песента вече е заснет, а какво е следващото предизвикателство, към което Емилия смело поема, предстои да разберем.

6 коментара към “Емилия спечели румънците с “Адреналина”/ ВИЖ”

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам румънците би ли направили трио с Емрах? Нямам търпение да я направите и да я пуснете по Планета? Аз съм фенка на Емрах Стораро? И харесвам неговите песни на Емрах Стораро?

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Емилия защо се откажа от концерта рождения ден на Планета? Каква е причината за това? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

 • Безпристрастен каза:

  Кой работи с Кости печели смело напред Емке. Много харесвам Адреналина

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Румънците кога ще я направите триото? Нямам търпение да я пуснете по Планета? И да се виждате и тримата и да пеете в клипа? Би ли ми отговорили на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!