Емилия след катастрофата: Трудно е да продължиш в такъв момент

Емилия с първи официален коментар за катастрофата

Емилия сподели пред феновете си в социалните мрежи първия си официален коментар след пътния инцидент, който претърпя на 24 май.

Три дни след инцидента, въпреки усилията на лекарите от болница „Света Анна”, почина 19-годишното момче. То бе в тежко състояние след катастрофата с певицата Емилия и приятеля й Жорж Башур.

Синът на Жорж Башур беше зад волана на автомобила, който самокатастрофира заради превишена скорост. Инцидентът стана на 37-ия км на магистрала „Тракия”, посока Пловдив. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

Феди получи черепно-мозъчна травма и бе с опасност за живота. Емилия и приятелят й получиха различни травми, но без опасност за живота. Певицата с гръдна травма бе настанена в Клиниката по хирургия, а Жорж – с лицева травма и беше настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия.

“Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в един от най-престижните университети Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго. Няма отговор на въпроса: ЗАЩО? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км. в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа. В Библията пише: “Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го… и ние ще продължим… Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб…
Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!” – това написа певицата в социалната мрежа.

Емилия получи подкрепата и на своите колеги и многобройните си почитатели. Сред тях бяха Ави Бенеди, Кали, Джена, Есил Дюран, Татяна, Роксана, Силвия, композиторът Калин Димитров и др. От музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” се присъединяват и изказват най-искрените си съболезнования на певицата и близките й!

Емилия и Жорж Башур катастрофираха тежко

Отмениха всички участия на Емилия

3 коментара към “Емилия след катастрофата: Трудно е да продължиш в такъв момент”

  • do nomer 1 каза:

    боже как може да напишеш такова нещо бе… тцтц колко злобни хора има на този свят, чак ме побиват тръпки

  • Даниел каза:

    Леле как може да напишеш това? Със злоба и клетви до никъде няма да стигнеш. Жалко за теб.

  • Иво каза:

    Съжалявам за инцидента и загубата им, но все пак защо този младеж е карал с бясна скорост? Официалните данни говорят за несъобразена скорост…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!