Емилия: Свикнала съм с омразата, през годините доста са ме хулили

Емилия стъпва на сцената преди 22 години, още когато меломаните си разменят касетки и компактдискове. Публиката не знае кое е фамилното й име, но скандира песните й.

Ако капацитетът на стадион „Берое“ е например около 12 000 души, то в социалните мрежи я следват 30 пъти повече. Това я нарежда на 30-о място сред най-популярните българи с нейните 305 000 последователи.

В профила си тя изнася лайв концерти, споделя лични моменти, както и отношението си към модата.

с времето е преосмислила е отношението си към обуването в онлайн пространството.

„Няма нещо, което да не ми харесва, напротив. Взе да ми харесва и взех да се увличам по Инстаграм, по Фейсбук, по  YouTube-канала ми… Аз съм от по-другото поколение, когато ние започвахме, тези неща не съществуваха. Всичко беше живи контакти, всичко беше много по-истинско… Ако трябва да направиш нещо, ти трябва да отидеш и да го направиш, а сега може да не отиваш и да го правиш“ – обяснява тя в „Преди обед“ по БТВ и допълва:

„Аз го преоцених, особено по време на пандемията. Единственият начин да бъдеш по-близо до публиката си е виртуалният свят и ако го нямаше, това щеше да ни осакати нас, изпълнителите, артистите. Щеше да бъде много тежко. Сега лично аз се занимавам с всеки един мой профил, чета коментари, отговарям… Докато имам време, ще се възползвам“.

„Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили. По-тежко е, когато медиите те „дъвчат“ и те обиждат, отколкото почитателите. Смея да твърдя, че почитателите са много по-меки в изказванията си, по-градивни коментари има там. Няма тази злоба, която едно време беше по вестниците. Преди жълтите вестници бяха много голям хит, защото това беше нещо ново. Много грозни статии съм чела и за себе си, и за вои колеги. Доколкото сега при почитателите няма такъв голям хейт, какъвто се изливаше в пресата “ – открито споделя певицата.

Миналата година Емилия не е могла да отпразнува рождения си ден на 21 март, защото броени дни преди това в страната ни се въведе извънредна ситуация заради пандемията от коронавирус.

„Надявам се тази година да имам възможността поне малко да празнувам“ – казва тя и подчертава: „Не съм от хората, на които им липсват купони. Накупонясвала съм се толкова много години и никога не съм почивала толкова“.

 

Реклама

4 коментара към “Емилия: Свикнала съм с омразата, през годините доста са ме хулили”

 • кина каза:

  празни приказки нямаш песни от години а за хулите малко ти е като разваляш семейства чудя се как не си яла шамарите досега

 • Партизанина каза:

  Стига си се натрапвали постоянно навсякъде.. На хората им омръзна да ти гледат физиономията всеки ден. Вземи пример от повечето ти колежки чакал такъв :Д
  Мноооу поздрави от чичо ти Кольо -Партизанина…

 • Вяра каза:

  Лелче бита карта си дори и Башур не се интересува от теб вече и ходи по чужди жени

 • Меария Пенева каза:

  Леле, какви отровни буклуци сте? Злобни и гадни! Тази медия трябва да се закрие заради това, че позволява анонимни идиоти без смелост да обиждат други хора и да си пишат каквото си искат. Сигнал бг , как не ви е стам да позволяватя тази простотия?! След като искат да говорят глупости да застанат с лицата си. Да ги видим кои са тия разбирачи и да отговарят за думите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!