Емилия сбъдва мечти

От есента Емилия продължава с хубавата инициатива, която предприе преди време. Певицата реши да подарява свои сценични тоалети и вещи от клипове по молба на своите почитатели.

Много са щастливците, които вече притежават нещо лично от нея и като истински ценители грижливо си го пазят. Последната рокля, която скоро ще е при своя нов притежател, е от големия концерт “25 години Пайнер”, състоял се в Стара Загора.

На сцената Емилия представи емблематичната народна песен “Стано, Стано”, която е изключително харесвана в нейно изпълнение.

След кратката ваканция, която си подари през август, звездата на телевизия “Планета” се впусна активно в клубния живот. Днес тя е гост в Пловдив, а в съботната нощ ще радва с песните си своите фенове в Благоевград.

Актуалният й проект “Завинаги” се превърна в една от най-силните баладични мелодии на 2018-та година като близо 30 000 абонати в PlanetaOfficial в YouTube засвидетелстваха своите предпочитания именно за него. Към днешна дата видеоклипът е прегледан над 2,5 милиона пъти, съобщават от Планета ТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!