Емилия разплака ефира с драматично признание: Историята е дълга…

Емилия направи вълнуваща изповед в телевизионен ефир. За емблематичната попфолк певица със слънчева усмивка, с многобройни хитове, с огромния брой почитатели и последователи, а отскоро и като майка на 3 деца, сякаш няма невъзможни неща.

Тя мина през много – и в хубавото, и в лошото, публиката сякаш със затаен дъх следеше не само хитовете й, но и обратите в личния й живот.

Певицата призна, че този Великден е особено специален за нея, защото през февруари роди третото си дете, което е кръстено на името на съпруга й Жорж Башур – Жоржина.

Емилия с бекстейдж кадри от последния клип с Денис Теофиков/ СНИМКИ

Със сълзи на очи попфолк звездата призна пред водещата Петя Дикова по БТВ, че е преодоляла много сложен период в живота си.

„Минахме пред труден период заради пандемията и затова искам да пожелая на всички здраве, то е най-важното, без него нищо не се случва“ –  сподели тя.

„Всъщност Жорж искаше да я кръстим Емилия – на мен и на майка му, но преценихме, че три Емилии в едно семейство стават много. Спорили сме дълго за името и един ден, съвсем спонтанно, събуждайки се сутринта, аз го попитах: „Харесва ли ти името Жоржина? Отначало той се замисли. Настана едно мълчание. И след това от този момент нататък ние започнахме да си я наричаме така“ – споделя изпълнителката и обясни:

„Стана ми много приятно, защото той е мъжът, който наистина заслужава да кръстя дете на него. Не само защото ме обича и имаме огромна любов, и уважение. Горда съм, че си кръстих детето на баща, който наистина заслужава! Малко е странно да говоря така за мъжа си, защото вероятно всяка жена би говорила така за половинката си, но аз съм вече на една такава възраст, в която мога да оценя кога мога да кажа нещо подобно и кога да замълча.“

Емилия разкри и как е разбрала, че именно  Жорж Башур е този специален човек за нея и разказа трогателната си история:

„Една единствена постъпка ми беше нужна, за да разбера, че той е мъж с главно „М“. Той държи на думата си, което вече при много от мъжете го няма за съжаление. Видях се до него като жена, която повече няма да се влюби в друг, няма да хареса друг. Той е много грижовен. Страхотен джентълмен. Човек, който ще си даде всичко, което има, само и само ние да се чувстваме добре, децата да са добре. Мисля, че всеки един баща трябва да бъде такъв. Това за мен е безценно!“

Тя възобнови своите сценични изяви, а за това, че все още не е успяла да свали натрупаните килограми по време на бременността, казва: „Нищо не спазвам, никакви режими. Грижа се изцяло за Жоржина, кърмя я. С Жорж сме изключително грижовни и отдадени родители“.

Певицата е откровена, че не се страхува от годините, а с  течение на времето става все по-осъзната и силна.

„Никога не съм се страхувала, че някой може да ми вземе мястото. Имала съм страхове само да не си загубя гласа. Не съм от тези, които си броят годините, не се самосъжалявам. С всеки изминал ден се чувствам по-силна, по-уверена, по-щастлива. Това е златният ми период. Като по-млада не съм се чувствала толкова силна, не съм имала такава увереност и самочувствие в себе си. Сега знам къде мога и къде не“ – подчертава тя.

Емилия на 40 – още по-обичана и щастлива/ ВИЖ

Емилия не подмина и темата за най-тежкия период в семейството, както и за лекарско заключение, че няма да могат да имат свое дете.

„Все още плача често, хормоните бушуват в мен. Историята е дълга… Когато катастрофирахме и ни се случи тази ужасна трагедия, много искахме да ни се случи нещо хубаво. Тогава Жорж предприе тази стъпка – да подпишем. След това много искахме да си имаме дете. Не се получиха нещата. Даже лекари ни казаха, че не може да се случи. Приех го нормално, още повече след този преживян стрес… Не ни беше фикс идея. И точно когато се бяхме отказали, в един хубав и слънчев ден разбрах, че съм бременна. Дойде като гръм от ясно небе. Много се развълнувахме“ – разкрива изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.