Емилия: Разбирам колко съм се лъгала, че съм била щастлива

Емилия получи поредна романтична изненада от нейния годеник Жорж Башур. Певицата бе сюрпризирана с огромен букет от 116 червени рози по случай Международния ден на жената.

Фолк звездата сподели в социалната мрежа фотос с прекрасния подарък, а самата тя е сияеща от щастие.

“Ако преди съм си мислила, че съм била щастлива, то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че съм обичала, то сега разбирам, че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля, че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце, ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето, каквото и да се случи, никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те, Любов моя, и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден!” – написа трогната тя.

Изненадата за Емилия дошла по време на участието й в известен клуб във Велико Търново. Най-неочаквано токът спрял, но това е добре планиран малък „технически проблем“, в който са въвлечени доста хора. Когато всичко утихва, на сцената се появява младеж с огромен букет.  Емилия нито за миг не се усъмнява, че това е любовно послание от нейния любим.

Оказва се, че и броят на розите – 116, хич не е случаен. В първото телевизионно интервюто на Емилия по повод на новия мъж в живота й, тя заяви,  че по скалата от 1 до 10, обича Жорж Башур – 16. Така тази цифра вече си има своята символика в отношенията между Емилия и нейния избраник.

Бизнесменът всеки ден прави за нея неочаквани и трогателни жестове, които не стават публично достояние, но пък я карат да се чувства най-щастливата жена на света.

3 коментара към “Емилия: Разбирам колко съм се лъгала, че съм била щастлива”

  • s каза:

    nadyavam se lubovta da im prodilji vse taka, no mnogo mi zaprilichva na Maria i Gushterov i tya vse razpravyashe kolko mnogo si obicha debelaka…no uvii vij kakvo stana …. Emilia oberi se malko spri da razpravyash kolko mnogo se obichate kato teenageri che stavate smeshni, vse pak si jena s dve malki detsa….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!