Емилия пусна първа в България иновативен проект

Емилия представя дългоочаквания албум “Акула“, който официално излиза на музикалния пазар в първия ден на месец декември. Музикалният проект поставя начало на най-празничния месец от годината и е подаръкът, който звездата на телевизия “Планета“ прави на своите многобройни почитатели в навечерието на Коледа и Нова година.

Иновативният продукт се разпространява освен на традиционните компактдискове и на флаш памет, което се случва за първи път в България.

“Акула“ е 12 самостоятелен албум на Емилия, който излиза 8 годни след появата на последния й проект “Смелите си имат всичко”.

Общо два диска включва музикалната селекция. В тях са поместени най-големите хитове на певицата от изминалите години. Меломаните ще открият 30 заглавия, сред които са самостоятелните парчета “По-силна ставам“, “Оставаш сам“, “Само мой“, “Да бях от гадните“, “Специално за всяка“ и др.

Интерес ще предизвикат и дуетите “Обичай ме“ с Борис Дали, “Акула“ и “Тръгвай си“ с Денис Теофиков, “По такива си падам“ с Емрах, “Отиваш си“ и “Питбул“ с Тони Стораро, California и #Напусни с DJ Цеци Лудата Глава, както и “Кой ще му каже/ Boi Tegali Li“ и Balkania с Ави Бенеди, Dame Tu Amor с Лазар, “В София дойде“ с Aristos Constantinou, “Една любов“ със Sakis Coucos.

В “Акула“ заслужено място намира и хитовият международен проект Djeale, обединил Емилия, Кости, Джей Мали и Додо.

Реклама

4 коментара към “Емилия пусна първа в България иновативен проект”

  • хахо каза:

    Ще има да взима доктор Деянов бащата на Лилана вече пусна диска си на флашка проверявайте си информацията и не лъжете хората

  • хубава работа, ама пайнерска каза:

    Песните наистина се превърнаха в хитове и е хубаво, че все пак са събрани на едно място. С тази разлика, че ако всички тези песни бяха нови, то албумът наистина щеше да избие рибата. Само в България и то само в Пайнер я има тая глупост изпълнителите да си събират песните от последните няколко години и на това нещо да му казват „нов албум“. И после очаквай да има продажби. Критиката ми не е конкретно към Емилия, а цялостно към Пайнер. Защото навремето наистина всяка година се вадеха нови албуми, в които поне 7 от 10 песни са били нови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!