Емилия представи нова фотосесия/ СНИМКИ

Емилия поднася нова изненада за феновете си

Емилия представи нова фотосесия. Фолк звездата на „Пайнер“ публикува в социалната мрежа няколко снимки, с които провокира меломаните.

Акцент във фотосесията е поставен върху елегантността и нежната женственост. Емилия залага само на една визия, но представена в различни ракурси. Почитателите на изпълнителката са категорични, че щастието и любовта, които изпитва в момента, са изписани на лицето й.

Заслугата за красивите кадри са на екипа, на който певицата се довери. Стилист е Антония Йорданова. Косите са поверени на Момчил Спасов,  а гримът е на Никола Иванов. Сесията е реализирана с фотографа Костадин Кръстев – Коко.

Междувременно дуетът й с Емрах“По такива си падам”, вече се очертава като един от хитовете на сезона. Видеоклипът генерира повече от 2 милиона преглеждания в PlanetaOfficial за седмица и в момента е под номер 2 в секцията “Набиращи популярност” в YouTube.

Многобройните участия на Емилия също са отражение на успехите й. Три дни тя ще бъде в центъра на клубния живот в София, а следващата седмица срещи с нея предстоят и за почитателите й извън столицата.

ПРОМО/ ЕМИЛИЯ И ЕМРАХ – ПО ТАКИВА СИ ПАДАМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!