Емилия открива концерта на Планета ТВ в „Арена Армеец“/ ВИЖ СЦЕНАТА

Емилия ще пее първа на концерта на Планета ТВ в „Арена Армеец“. На днешния ден – 4 декември, през 2001 г. с концерт на звездите на българската музика бе даден стартът на медията. Традицията повелява рожденият ден на телевизията да бъде отбелязван с музикален спектакъл, с много публика, емоции и купон. Така ще бъде и днес, а парадът на звездите започва точно в 19.00 часа, съобщават от музикалния канал.

Залата е “Арена Армеец” в София, а сцената ще посрещне близо 30 от най-обичаните и гласовити изпълнители на музикална компания “Пайнер”. “17 мига с “Планета” за 17-я рожден ден на телевизия “Планета” – това ще бъде спектакълът на годината.

Освен на много хитове и нови песни, публиката в “Арена Армеец” ще се радва и на тънкия хумор на водещия Иван Динев – Устата. Заглавието на последната му песен, съвсем не е случайно. Прочетете “Дебел” на обратно и ще научите за какво ще бъде една от смешките, които той ще представи от сцената.

Сигурно вече сте нетърпеливи да узнаете и как ще започне самият концерт “17 години телевизия “Планета”.  Много зрелищно, много пищно и много бомбастично.

В 19.00 часа под прожекторите ще застане Емилия, а изненадата от нея се нарича “Харем”. Видеоклипът снощи стартира в програмата на телевизия “Планета HD” и “Планета” ТВ, а зрителите го приеха много добре.

Какво ще се случи след това, ще разберат само тези, които са в залата. Билети все още може да откриете в eventim.bg или на касите на “Арена Армеец”. Ако сте под 18 години трябва да имате придружител и попълнена декларация, която може да изтеглете от тук.

ВИЖ / Емилия с първи международен проект

Реклама
neustoima

6 коментара към “Емилия открива концерта на Планета ТВ в „Арена Армеец“/ ВИЖ СЦЕНАТА”

 • Милка каза:

  Емо, Господ всичко вижда! Крадеш реда на Глория, Ивана или Тони Дачева. Нямаш основание ти да го отваряш особено с тая тъпа песен, в която участието ти е 0,09%. Ако все пак говорим за актуалните и обичани имена-там те няма. Трябва да го открие я Преслава, я Галена, я Десислава… Гола вода…Ама какво се занимавам то вече и ромите не го гледат тоя канал…

 • Иво каза:

  Милке, важното е, че ти го гледаш и се пукаш от злоба. Емилия е класи над Глория и Ивана в момента, ине актуална, в топ 10 е, напълно заслужено е!

 • Милка каза:

  Смешко, тая никога не е била фактор за нещо. Цял живот се представя с бедна и крадена визия. Дори в новия й клип няма никакво присъствие. Какво ми я защитаваш толкова? Емилия е класи над Глория?! Считам, че ти си личност без бегла представа за значението на тази дума, а що се отнася до тази прословута актуалност явно Бог я пази Ивана. Да,да знаеш, че много ме е яд, че не съм на мястото на Емилия. Заклевам ти се, че е така! Мечтата ми е да използвам мъжете си, без грим да имам петна с цвят на антифриз и най-вече да заблуждавам себе си и аудиторията. Много ме хвана яд!

 • Иван каза:

  Пич ти в кой свят живееш че Емилия заслужава да го открие. Реално честта е или на някой дебютант или за Глория

 • Милка каза:

  Да, мислех си за Джулия също. Момичето заслужава да й се направи комплимент по този начин.

 • Милка каза:

  Здравей, Иво! Значи си падаш по дървената философия и най-вече да избягваш категоричността. Искам да те попитам нещо, което би трябвало да ми отговориш с кратки изречения и без ненужни епитети. На базата на какво се решава кой ще открие концерта? Още, защо НИЕ да нямаме право да коментираме или да решим, кой да я открие. Не сме ли ние хората, които купуват дисковете, ходят по участията и тн? Благодаря ти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!